Somewhere Between the Sacred Silence and Sleep - Πολλοί το διαβάζουν, λίγοι το σχολιάζουν

(... δηλ., "Κάπου ανάμεσα στην ιερή σιωπή και τον ύπνο" (στίχος από το τραγούδι "Toxicity" των System of a Down). Στο blog του Expaganus, επιτρέπονται τα σεντόνια (ο μπλογκ-νοικοκύρης είναι σεσημασμένος σεντονάς). ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ τα κακά λόγια, τα οποία θα λογοκρίνω με _ και * αν εμφανιστούν.

Κυριακή, Αυγούστου 17, 2008

ΠΟΝΤΙΟΙ και ΛΑΖΟΙ

***ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ, ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΑ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΔΙΑΓΡΑΦΩ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΧΩΡΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ ΕΔΩ. ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΤΕ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΟΥ ΣΠΙΤΙ *http://expaganus.wordpress.com*, ΣΤΟ ΠΟΣΤ "ΠΟΝΤΙΟΙ και ΛΑΖΟΙ"


Η παραπληροφόρηση καλά κρατεί, για διάφορα θέματα... Θέλετε να τη χτυπήσετε,έστω και εν μέρει; Υπογράψτε κατά του προπαγανδιστικού site bulgarmak.org στη διεύθυνση http://www.thepetitionsite.com/petition/344127675/taf.

Δείτε και το παρακάτω βίντεο, και θα διαπιστώσετε πώς μερικά πράγματα που φαίνονται αθώα, όπως η ταύτιση Ποντίων και Λαζών, μόνο αθώα δεν είναι τελικά...

Ετικέτες , , , , ,

2 Comments:

  • At Δευτέρα, Αυγούστου 25, 2008, Blogger Suspect said…

    ευγε!

     
  • At Τρίτη, Αυγούστου 26, 2008, Blogger expaganus said…

    Να φανταστείς, κάτω από το βίντεο αυτό στο YouTube έχει κάνει σχόλια ένας Λαζός από τη Γεωργία, ο οποίος λέει (στα αγγλικά) ότι δεν καταλαβαίνει μεν ελληνικά, αλλά ότι οι Λαζοί και οι Πόντιοι είναι διαφορετικά φύλα που μιλάνε άλλη γλώσσα! Ό,τι λέει και το βίντεο δηλαδή...

     

Δημοσίευση σχολίου

<< Home