Somewhere Between the Sacred Silence and Sleep - Πολλοί το διαβάζουν, λίγοι το σχολιάζουν

(... δηλ., "Κάπου ανάμεσα στην ιερή σιωπή και τον ύπνο" (στίχος από το τραγούδι "Toxicity" των System of a Down). Στο blog του Expaganus, επιτρέπονται τα σεντόνια (ο μπλογκ-νοικοκύρης είναι σεσημασμένος σεντονάς). ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ τα κακά λόγια, τα οποία θα λογοκρίνω με _ και * αν εμφανιστούν.

Τετάρτη, Μαΐου 21, 2008

ZEITGEIST και άλλες ιστορίες (γι' αγρίους)

***ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ, ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΑ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΔΙΑΓΡΑΦΩ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΧΩΡΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ ΕΔΩ. ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΤΕ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΟΥ ΣΠΙΤΙ *http://expaganus.wordpress.com*, ΣΤΟ ΠΟΣΤ "ZEITGEIST και άλλες ιστορίες (γι' αγρίους)"

Εδώ και καιρό με έχουν ζαλίσει με μηνύματα για μια "αποκαλυπτική", "ψαγμένη", "αντικειμενική" κτλ. ταινία, την Zeitgeist, και με καλούν να τη δω.
Ε λοιπόν, την είδα... Πρόκειται για μπαρούφα τεραστίων διαστάσεων, τουλάχιστον όσο αφορά το θεολογικό μέρος. Αν είστε από αυτούς που την είδαν κι εντυπωσιάστηκαν από το ότι ο Κρίσνα, ο Διόνυσος κι ένας ολόκληρος στρατός από άλλες θεότητες γεννήθηκαν τάχα από παρθένα, όπως και ο Χριστός, και τα άλλα βαρύγδουπα που αναφέρονται εκεί μέσα για τις "ηλιακές θρησκείες", τότε το παρακάτω ταινιάκι είναι ό,τι πρέπει για να έρθετε στα ίσα σας. Αφού τα είπε άλλος και τα βρήκα έτοιμα, μην τα ξαναλέω...

Ετικέτες

3 Comments:

  • At Δευτέρα, Μαΐου 26, 2008, Blogger SkyWatcher said…

    Μπράβο για αυτούς που δώσανε απάντηση στο πολυδιαφημισμένο Zeitgeist και μπράβο και σε εσένα που το ανέβασες.

     
  • At Πέμπτη, Μαΐου 29, 2008, Blogger expaganus said…

    Πραγματικά, μπράβο σ' αυτούς που έκατσαν κι ασχολήθηκαν με την αναίρεση της τόσο εξώφθαλμης αυτής κοτσάνας...

     
  • At Παρασκευή, Ιουνίου 06, 2008, Blogger expaganus said…

    Μου γράφουν μερικοί για τη μουσική υπόκρουση. Λοιπόν, πρόκειται για το γερμανικό συγκρότημα Rammstein. Μπορεί να μη σας αρέσει, αλλά συγκεντρωθείτε σ' αυτά που λέει η ταινία! Εκεί είναι το ζουμί, όχι στη μουσική... Εκτός πια κι αν δεν έχετε άλλο ψεγάδι να βρείτε στην ταινία, αλλά θέλετε οπωσδήποτε να πείτε κάτι εναντίον της...

     

Δημοσίευση σχολίου

<< Home