Somewhere Between the Sacred Silence and Sleep - Πολλοί το διαβάζουν, λίγοι το σχολιάζουν

(... δηλ., "Κάπου ανάμεσα στην ιερή σιωπή και τον ύπνο" (στίχος από το τραγούδι "Toxicity" των System of a Down). Στο blog του Expaganus, επιτρέπονται τα σεντόνια (ο μπλογκ-νοικοκύρης είναι σεσημασμένος σεντονάς). ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ τα κακά λόγια, τα οποία θα λογοκρίνω με _ και * αν εμφανιστούν.

Τρίτη, Ιουλίου 25, 2006

Και στα αθεϊστικά καθεστώτα καλοπερνούν οι γυναίκες!

***ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ, ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΑ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΔΙΑΓΡΑΦΩ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΧΩΡΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ ΕΔΩ. ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΤΕ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΟΥ ΣΠΙΤΙ *http://expaganus.wordpress.com*, ΣΤΟ ΠΟΣΤ "Και στα αθεϊστικά καθεστώτα καλοπερνούν οι γυναίκες!"

(Εναλλακτικός τίτλος: Δεν μπορώ να πιστέψω αυτά που διαβάζω...)

http://www.unborn.gr/unborn1/unborn/index.php?id=39,355,0,0,1,0

24.6.2006: Έγκυος επτά μηνών απήχθη και εξαναγκάστηκε σε άμβλωση στην Κίνα

24/6/2006, Zhengzhou, Κίνα: Στα πλαίσια της «πολιτικής οικογενειακού προγραμματισμού" και της απαγόρευσης να κάνουν οι πολίτες παιδιά χωρίς κρατική άδεια, η 25χρονη άγαμη Wang Liping, έγκυος επτά μηνών, απήχθη από κρατικούς υπαλλήλους και οδηγήθηκε με τη βία σε κλινική, για να της κάνουν άμβλωση. Οι τρεις πρώτες κλινικές όπου οι αξιωματούχοι οδήγησαν την Wang αρνήθηκαν να κάνουν την επέμβαση, όμως στην κλινική Laoyachen οι γιατροί και οι νοσοκόμες την έριξαν κάτω, κι ενώ εκείνη καλούσε για βοήθεια, τη χτύπησαν, της κράτησαν τα χέρια κι έβγαλαν με τη βία το παντελόνι της, ώστε να κάνουν ένεση στην κοιλιά της. Μετά την πήγαν σ’ ένα άλλο δωμάτιο και την έδεσαν σ’ ένα κρεβάτι. Τέσσερις ώρες μετά, κι ενώ κανείς δεν απαντούσε στις κραυγές της, η νεαρή μητέρα γέννησε ολομόναχη ένα νεκρό μωρό. Αργότερα εμφανίστηκε μια νοσοκόμα που της ζήτησε να σταματήσει να φωνάζει, και δήλωσε ότι το μωρό ήταν νεκρό. Πιο μετά ένας γιατρός ήρθε στο δωμάτιο, ζητώντας χρήματα για να θάψουν το μωρό, κι όταν η 25χρονη απάντησε σοκαρισμένη ότι δεν είχε χρήματα, της είπε να το πάρει και να το θάψει μόνη της. Η οικογένεια της Wang πήγε στην κλινική και ζήτησε το ένταλμα βάση του οποίου έγινε η άμβλωση, όμως οι υπάλληλοι τους πέταξαν έξω και απείλησαν να καλέσουν τις αρχές.

Πηγή: Lifenews.com

2 Comments:

  • At Δευτέρα, Μαΐου 19, 2008, Blogger Greek Dute said…

    Προσωπικα πιστευω οτι ειναι σωστη αυτη η πολιτικη της κίνας.
    Ειναι η μονη χωρα που προσπαθει να ελεγξει τον υπερπληθυσμό.
    Ο τροπος ειναι κατακριτεος αλλα οχι ο συγκεκριμένος νόμος.

     
  • At Πέμπτη, Μαΐου 22, 2008, Blogger expaganus said…

    Προφαώς οι Κινέζοι που κατακλύζουν τις άλλες χώρες και κάνουν εκεί περισσότερα παιδιά, έχουν άλλη γνώμη.

     

Δημοσίευση σχολίου

<< Home