Somewhere Between the Sacred Silence and Sleep - Πολλοί το διαβάζουν, λίγοι το σχολιάζουν

(... δηλ., "Κάπου ανάμεσα στην ιερή σιωπή και τον ύπνο" (στίχος από το τραγούδι "Toxicity" των System of a Down). Στο blog του Expaganus, επιτρέπονται τα σεντόνια (ο μπλογκ-νοικοκύρης είναι σεσημασμένος σεντονάς). ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ τα κακά λόγια, τα οποία θα λογοκρίνω με _ και * αν εμφανιστούν.

Τρίτη, Απριλίου 15, 2008

Η Ανάσταση έρχεται και φέτος...

***ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ, ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΑ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΔΙΑΓΡΑΦΩ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΧΩΡΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ ΕΔΩ. ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΤΕ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΟΥ ΣΠΙΤΙ *http://expaganus.wordpress.com*, ΣΤΟ ΠΟΣΤ "Η Ανάσταση έρχεται και φέτος..."

Κατάνυξη και λεβεντιά από τον αγαπημένο μου Νίκο Ξυλούρη, εξαιρετική τεχνική από τον θαυμάσιο Μανώλη Μητσιά. Καλό Πάσχα!

Η απίστευτη Γιώτα Γιάννα

***ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ, ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΑ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΔΙΑΓΡΑΦΩ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΧΩΡΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ ΕΔΩ. ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΤΕ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΟΥ ΣΠΙΤΙ *http://expaganus.wordpress.com*, ΣΤΟ ΠΟΣΤ "Η απίστευτη Γιώτα Γιάννα"


Αγαπητοί αναγνώστες,
πρόσφατα είχα την τύχη να ανακαλύψω μια μεγάλη καλλιτέχνιδα, έστω και στα ογδόντα της. Την είδα ζωντανά, και πολύ θα ήθελα να σας πάρω μαζί μου να τη δείτε κι εσείς! Αντί γι' αυτό, σας παρουσιάζω ένα βιντεάκι από το YouTube.



Έτσι είναι ο καλλιτέχνης φίλοι. Είναι αυτός, που είναι ΑΥΤΟΣ και όχι κάποιος άλλος. Που κάνει ένα τραγούδι τόσο δικό του, που σου φαίνεται ότι το ακούς για πρώτη φορά.
Νά 'σαι καλά Γιώτα Γιάννα... Νά 'σαι καλά και πάντα να τραγουδάς.

Ετικέτες ,